Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa je americký, televizní komediální seriál, který začal vycházet v roce 2003. V hlavních rolích nezávislého sukničkáře, který se živí skládáním reklamních a televizních znělek s neodmyslitelnou sklenkou alkoholu v ruce Charlieho a jeho upjatého bratra Alana, který je chiropraktikem (tedy skoro doktore) a má malého syna Jakea neustále toužícího po jídle a televizi, můžeme vidět Charliho Sheena a Jona Cryerera. Další role potom ztvárnili herci jako je Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Jennifer Taylor, Ryan Stiles, April Bowlby, Jane Lynch a další.

Smršť vtipných situací, gagů a slovních přestřelek se odehrává v situaci, kdy do Charlieho (Charlie Sheen) poklidného staromládeneckého života, který si užívá ve velkém domě na pláži, nečekaně vpadne jeho brat Alan (Jon Cryer) ožebračený po rozvodu, i se svým desetiletým synem Jakem (Angus T.Jones). Toto, již tak dost zajímavé trio, které si neustále vyjednává hranice soužití, doplňuje několik zajímavých postav žen. V první řadě je to Charlieho svérázná hospodyně, dále jejich emancipovaná matka, které se oba bratři upřímně děsí, Alanova bývalá manželka Judith, nebo postava z nejbláznivěších – Rose. Ta byla jednou z Charlieho jednonočních známostí, nyní je jeho sousedkou a snaží se všemožně dostat do jeho života.

Dva a půl chlapa je seriál plný vtipu a nadsázky, o kterém ale nelze říci, že by nikoho neurazil a jistě nebude vyhovovat každému. Kdo mu ale přijde na chuť, určitě se již nedokáže od svérázných postav a jejich osudů odtrhnout.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář